Rijles Voorburg

Car4go wanneer u zoekt naar een rijschool in Voorburg

Eindelijk lekker in de auto stappen en doorrijden tot de zon ondergaat. Maar heeft u uw rijbewijs al? Car4go de rijschool in Voorburg is u hiermee graag van dienst, ook wanneer u de auto liever gebruikt om op bezoek bij familie te gaan, of om heel handig de boodschappen mee te kunnen doen. Onze rijschool in Voorburg biedt u een gratis proefles aan, zodat u kennis kunt maken met ons en met het autorijden. Tegelijkertijd bepalen wij via deze proefles welke van onze, op maat gemaakte, pakketten het beste bij u past. U zult dan kennismaken met uw vaste rijinstructeur voor uw periode bij onze rijschool in Voorburg. Nadat deze uw ideale pakket heeft bepaald zult u weten hoeveel lessen bij ons benodigd zijn, maar uiteraard zult u na afloop nergens aan vast zitten. Wij halen u op en brengen u ook weer terug.

Geniet van alle services van onze rijschool in Voorburg

U kunt bij Car4go al vanaf uw zestiende jaar van start met uw theorie-examens en vanaf zestien jaar en vijfmaanden kunt u bij onze rijschool in Voorburg beginnen met praktijklessen. Bij Car4go willen wij altijd een vertrouwde omgeving creëren, dus naast een vaste rijinstructeur zult u ook altijd met dezelfde auto lessen, als waarin u afrijdt. Wij geloven namelijk in consistentie. Consistentie is namelijk de weg die ingeslagen moet worden voor een succesvolle afronding van uw beiden examens. Bij de vier pakketten van onze rijschool in Voorburg zult u daarnaast ook een tussentijdse toets naar keuze krijgen en mocht het toch nog mislukken dan zitten gratis herexamens inbegrepen bij de pakketten.

Kies voor Car4go de rijschool in Voorburg

Car4go de rijschool in Voorburg maakt gebruik van een unieke Ipad methode waardoor u minder lessen nodig zult hebben om uw examens te halen. U kunt bij ons de kosten voor de pakketten altijd gespreid betalen en mocht u behoefte hebben aan lossen lessen dan is dit ook mogelijk. Of dit nu is om uw pakket aan te vullen, of buiten de pakketten om. Onze rijschool in Voorburg is er namelijk op gericht om u perfect voor te bereiden voor de openbare weg. Zodat u straks lekker in u eigen auto kunt gaan zitten en kunt genieten van alle vrijheden en mogelijkheden die dit biedt. Kies er daarom voor om contact op te nemen met Car4go uw ideale rijschool in Voorburg. U zult zeker snel over uw eigen rijbewijs kunnen beschikken en kunnen terugkijken op een plezierig tijd.